ГЕРБ бие убедително в морската община  Иван Гайков е новият

...
ГЕРБ бие убедително в морската община  Иван Гайков е новият
Коментари Харесай

Иван Гайков е новият кмет на Приморско

ГЕРБ бие безапелационно в морската община 

Иван Гайков е новият кмет на община Приморско. Току-що в щаба му дойдоха последните протоколи, които демонстрират, че той печели безапелационно още на първи тур.

На второ място, само че надалеч зад Гайков остава Петко Гечев от " Граждани за общината ", а трети е Ваня Андонова от " Български напредък ".

ГЕРБ печели вота във всички обитаеми места от общината, където се избира директно властник - Китен, Ясна поляна, Ново Паничарево, Писмено и Веселие.

Очаква се партията да има и болшинство в Общинския съвет.

Иван Гайков ще наследи на поста досегашния кмет доктор Димитър Германов, който се отдръпва след три мандата. Новият кмет на Приморско е на 41 години, произхожда от най-известните остарели родове в града – Попови и Гангарови, считани за първите авторитетни семейства, оформили образа на остарялото населено място Кюприя в град с същинска история.

Член е на ПП ГЕРБ от 2011 година, бил е общински консултант на партията, работил е в кметската администрация доктор Димитър Германов по време на първия и втория му мандат – в отдела по Териториално и селищно устройство (ТСУ), като е отговарял за противозаконното строителство. До 2022 година Иван Гайков бе шеф на Общинското дружество „ Чистота и озеленяване “, след което минава в частния бизнес. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР